OVER ONS

 

"Den Haag mistte een danscafé met écht goede muziek''. Club Gewoon heeft daar verandering in gebracht. Niet alleen latin, dance en house, maar ook urban en pop zal gedraaid worden in de nieuwe Club. 


Zo gewoon is Club Gewoon niet, want buiten de heerlijke biertjes, wijntjes, mixjes en shotjes kun je ook voor een lekkere midnight snack terecht in onze tosti corner op de eerste verdieping. Daarnaast heeft Club Gewoon elke avond een andere aanbieding speciaal voor jou! Zo hebben wij de studentenavond op donderdag, Chupito Friday natuurlijk op vrijdag en Happy Hour voor de zaterdag.


Op donderdag zijn de deuren geopend van 23:00 tot 04:00.  Vrijdag en zaterdag zijn de deuren wat langer geopend speciaal voor jou! Van 23:00 tot 05:00 om precies te zijn.

Club Gewoon richt zich op ouder publiek, hiermee bedoelen wij dat we op de vrijdag- en zaterdagavond een leeftijdsgrens van 21+ hanteren maar wees niet getreurd. Op donderdag kunnen studenten gewoon genieten van hun vaste studentenavond waarbij de minimale leeftijdsgrens om binnen te komen 18+ is.

CONTACT

 

Vul hier je bericht in, we zullen zo snel mogelijk reageren!

CONTACT

Herenstraat 6. 2511 EA

Den Haag

E  /  info@clubgewoon.nl

​T  /  -

OPENINGSTIJDEN

 

Donderdag   18+

23:00-04:00  

Vrijdag           21+

23:00-05:00 

Zaterdag       21+

23:00-05:00

ONS VINDEN

© Club Gewoon. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now